WEbinar

Akselerer forretningen med cloud, microservices og API-økonomien

Oppnå kortere time-to-market, høyere tilgjengelighet og fleksibilitet ved hjelp av ny teknologi og fremgangsmåter

Time-to-market, tilgjengelighet og fleksibilitet er stikkord for de som vil lykkes med digital handel i fremtiden. Vi tar for oss hvordan du kan benytte deg av skyen, microservices, og ikke minst en raskt voksende API-økonomi, for å tilpasse deg raskere.

Vi går gjennom temaer som: 

  • Fordeler med skyen
  • Hva er microservices og hvorfor du bør bruke dem i ditt e-handelsmiljø
  • API-økonomien og hvordan man skal forholde seg til den

Hvem er dette for?

Dette er et must for deg som vil ha en mer inngående kunnskap om nye teknologiske innovasjoner, og hvordan du kan benytte deg av disse på best mulig måte. Du kan være Chief Digital Officer, E-commerce Manager, digital markedssjef, forretningsdrevet IT-sjef eller administrerende direktør, som vil vite mer om hvordan du skal sikre forretningene for fremtiden, ved hjelp av den nyeste teknologien.

Webinaret er kostnadsfritt. Dersom du ikke har mulighet til å delta på denne datoen, kan du melde deg på, så sender vi deg en lenke i ettertid. Dette webinaret er en del av vår serie Commerce Tech for Tomorrow. De andre delene finner du her.

Webinar

Arrangert: 26. oktober

Tid: 30 minutter

Registrering

Arrangører

Dette kurset arrangeres av Erik Swan, som har gått vidare til nye utfordringer og Andreas Wellén. Med 20 års samlet erfaring innen e-handel og digital utvikling vil de, fra et forretningsperspektiv, lose deg gjennom noen av de viktigste teknologiske nyvinningene man bør investere i for å sikre fremtiden for dine forretninger.

 

Erik Swan
som har gått vidare til nye utfordringer
Digital strategist and evangelist
 
Head of Technology and tech wizard

Commerce Tech for Tomorrow

Dette er den første delen i vår serie Commerce Tech for Tomorrow, hvor vi inntar et forretningsperspektiv og ser på de betydningsfulle forandringene som skjer innen teknologifeltet for digital handel akkurat nå. Vi viser hvordan du kan utnytte teknologiske nyvinninger for å skaffe deg forretningsmessige fordeler og være i forkant av den teknologiske utviklingen.

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down