<img src="https://secure.leadforensics.com/133892.png" alt="" style="display:none;">
ANALYSE

PIM Performance Scan

Vi identifiserer flaskehalser og tidstyver når man jobber med PIM!

Med vår PIM Performance Scan identifiserer vi hvordan du kan redusere ledetidene fra det tidspunktet et produkt starter utøkelse til den blir publisert i alle dine kanaler.

I takt med at organisasjonen modnes i sitt arbeid med PIM, og teknologien utvikler seg kan man kontinuerlig identifisere forbedringer for hvordan man skal behandle sine produkter. Innenfor PIM Performance Scan, identifiserer vi hvilke manuelle oppgaver du kan automatisere og sørger for at du tar det neste steget innen PIM. Gjennom vår analyse finner vi ofte effektivisering på mellom 20-50%.

Dette får du ut av analysen:

  • Identifisering av effektivitetsgap i din PIM-prosess
  • Forslag på oppgaver som kan automatiseres
  • Estimat på hva du kan spare av tid

Alt er levert i en rapport med konkrete punkter i prosessen som vi kan se og kan justeres for å øke effektiviteten. For å utføre analysen må vi møte de som er involvert i arbeidet ditt med PIM og forstå hvordan de jobber i dag. 

Hvem passer denne workshopen for? 

Vår PIM Performance Scan er for deg som allerede jobber med PIM og føler at du vil finne ut hvordan man kan spisse arbeidsprosessene ytterligere for å øke kvalitet og redusere time-to-market.

Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan ta en nærmere prat om opplegget og hvordan vi kan hjelpe deg med å ta produktmarkedsføring deres til neste nivå.

Jeg vil gjerne vite mer

Kundereferanse

Polarn & Pyret identifiserer

Sammen med med Polarn & Pyret gjorde vi en grundig analyse over deres PIM-prosess. Vi fant ut at effektiviseringspotensialet var opp mot 40%.
right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down