<img src="https://secure.leadforensics.com/133892.png" alt="" style="display:none;">
ANALYSe

PIM Best Practice Workshop

Vi kartlegger innledningsvis hva PIM innebærer for dere

Under vår PIM Best Practice Workshop lager vi en oversikt over dine behov og identifiserer hva som kreves for å introdusere PIM i organisasjonen.

For alle som selger fysiske produkter, er produktmarkedsføring i alle kanaler en viktig bit i puslespillet. Arbeidet med å planlegge og publisere produkter er solid - det er alltid et forbedringspotensial for å øke både kvalitet og effektivitet. Under denne workshopen kartlegger vi hvordan du effektivt kan behandle produktinformasjonen din ved hjelp av klare prosesser og systemstøtte. 

Gjennom PIM Best Practice demonstrerer vi drivkraften og målene for innføringen av et PIM-system. Der vi ser at det er behov, vil vi også utfordre eksisterende krav og inspirere alternative måter å gjøre PIM så godt som mulig for deg. 

Dette får du ut av workshopen:

  • Skape forståelse rundt PIM som konsept, system og prosess
  • Ta del av lærdommer fra andres implementasjoner av PIM som vi har bearbeidet i Best Practice metoder
  • Identifisering av hva implementasjon av ett PIM-system skulle innebæra for din organisation

Alt leveres i en rapport med tid- og kostnadsestimater av hva innføringen av en PIM ville bety for deg. Du kan anta at workshopen tar mer eller mindre omtrent en halv dag avhengig av størrelsen på bedriften din.

Hvem passer denne workshopen for? 

Du bør boke denne workshopen om du lurer på om å investere i et systemstøtte for PIM. Du vil få en bedre forståelse av hva det betyr i praksis, samt å lære av andres innføring av PIM som vi har bearbeidet i våre Best practice metoder.  

Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan ta en nærmere prat om opplegget og hvordan vi kan hjelpe deg med å ta produktmarkedsføring deres til neste nivå.

Jeg vil gjerne vite mer

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down