<img src="https://mc.yandex.ru/watch/25277963" style="position:absolute; left:-9999px;" alt="">
WEbinar

Artifical Intelligence, Machine Learning och Internet of Things

Nå affärsnyttan bakom all hype och boosta din digitala handel

En automatiserad och självlärande affär med kundkontakt 24/7 är vad alla digitalt savvy beslutsfattare drömmer om just nu. Vi går igenom hur du kan ta steg närmare detta affärsnirvana genom att börja utnyttja några av våra viktigaste tekniska innovationer just nu som Artificial Intelligence, Machine Learning och Internet of Things. 

Vi går igenom saker som: 

  • Konkreta exempel på AI som du kan börja utnyttja idag
  • Hur fungerar egentligen Machine Learning
  • Fördelarna med Internet of Things

Vem är detta för? 

Detta är ett måste för dig som vill få mer ingånde kunskap om nya digitala innovationer och hur du ska nyttja dessa på bästa sätt. Vi tror att du är Chief Digital Officer, E-commerce Manager, Digital Marknadschef, Affärsdriven IT-chef eller VD och vill veta mer om hur du framtidssäkrar affären med hjälp av den senaste teknologin.

Del 4 i vår serie Commerce Tech for Tomorrow

Detta är den fjärde och sista delen i en serie där vi utifrån ett affärsperspektiv går igenom hur du kan skapa värde av nya digitala innovationer. Du hittar övriga delar i serien här. 

Webinar

Arrangerades: 16 november 2017

Längd: 30 min

Se webinarie

Arrangörer

Denna kurs arrangeras av Dan Andersson och Andreas Wellén. Med 20 års samlad erfarenhet av e-handel och digital utveckling kommer de utifrån ett affärsperspektiv lotsa dig igenom några av de viktigaste tekniska innovationerna att investera i för att framtidssäkra affären. 
 
dan_andersson_round

 
Senior Digital Strategist
 
Head of Technology and tech wizard

Commerce Tech for Tomorrow

Detta är den fjärde delen i vår serie Commerce Tech for Tomorrow där vi utifrån ett affärsperspektiv går igenom de omvälvande förändringar som sker inom tekniklandskapet för digital handel just nu. Vi berättar hur du kan dra nytta av tekniska innovationer för att skaffa affärsmässiga fördelar och sätta dig i förarsätet av den tekniska utvecklingen.

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down