Onlinekurs

Commerce Tech for Tomorrow

Så drar du nytta av nya innovationer inom digital handel för att skapa affärsfördelar

I kursen Commerce Tech for Tomorrow går vi utifrån ett affärsperspektiv igenom de omvälvande förändringar som sker inom tekniklandskapet för digital handel just nu. Vi berättar hur du kan dra nytta av dessa innovationer för att skaffa affärsmässiga fördelar och sätta dig i förarsätet av utvecklingen.

Vem är detta intressant för?

Den här webbinarieserien är ett måste för dig som vill få mer ingående kunskap om nya digitala innovationer och hur du ska nyttja dem på bästa sätt. Vi tror att du är Chief Digital Officer, E-commerce Manager, Digital marknadschef, Affärsdriven IT-chef eller VD och vill veta mer om hur du framtidssäkrar affären med hjälp av den senaste teknologin.

 

Del 1, 30 min

Det nya tekniklandskapet inom digital handel – trender, möjligheter och hot

Just nu sker en omvälvning inom digital handel och en mängd nya tjänster och tekniker med fokus på speed-to-market och flexibilitet lanseras. Vi går igenom de största trenderna just nu och hur du kan nyttja dem för att skapa affärsfördelar.

Sändes den 1 september 2017.

Del 2, 30 min

Data för digital handel – strukturer och processer för att skapa värde

Big data, small data, smart data ... Data är källan till allt guld framöver och den kommer i många former och sammanhang. Men om du ska lyckas förädla värdet av din data krävs det tydliga processer och strukturer. Vi går igenom hur du gör för att skapa affärsvärde av nya tidens valuta.

Sändes den 29 september 2017.

Del 3, 30 min

Accelerera affären med cloud, microservices och API-ekonomin

Time-to-market, tillgänglighet och flexibilitet är nyckelord för den som vill lyckas framöver. Vi går igenom hur du kan nyttja molnet, microservices och inte minst en boomande API-ekonomi för att bli mer snabbfotad.

Sändes den 26 oktober 2017.

Del 4, 30 min

Artifical Intelligence, Machine Learning och Internet of Things – affärsnyttan bakom hypen

En automatiserad och självlärande affär med kundkontakt 24/7 är vad alla digitalt kunniga beslutsfattare drömmer om just nu. Vi går igenom hur du kan närma dig detta affärsnirvana genom att börja nyttja några av våra viktigaste innovationer just nu som Artificial Intelligence, Machine Learning och Internet of Things.

Sändes den 16 november 2017.

Del 5, 30 min

Conversational Commerce

Att möta kunderna i ett röststyrt gränssnitt är på stark framfart. Allt från röststyrda appar till enheter som fungerar som assistenter i hemmet likt Google Home och Amazon Echo. Vi går igenom det viktigaste du bör veta!

Sändes den 23 februari 2018.

Del 6, 30 min

Introduktion till Headless Commerce

Dagens snabbrörliga och oförutsägbara marknad kräver att du snabbt kan svänga om dina digitala satsningar för att hantera nya förutsättningar. Med headless commerce optimerar du din digitala infrastruktur för speed-to-market och innovation.

Sändes den 13 April 2018.

Arrangörer

Denna kurs leds av Erik Swan och Andreas Wellén. Med 20 års samlad erfarenhet av e-handel och digital utveckling lotsar de dig igenom några av de viktigaste tekniska innovationerna att investera i för att framtidssäkra din affär.

Erik_Swan_round

Erik Swan

Digital strategist & evangelist som har gått vidare till nya utmaningar
andreaswellenround

Andreas Wellén

Head of technology & tech wizard
right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down