<img src="https://mc.yandex.ru/watch/25277963" style="position:absolute; left:-9999px;" alt="">
WEbinar

Data för digital handel - strukturer och processer

Så skapar du värde av nya tidens valuta

Big data, small data, smart data... Data är källan till allt guld framöver och den lever i många former och sammanhang. Dock är det mest centrala för att lyckas förädla värdet av data tydliga processer och strukturer för hur du faktiskt kan göra din data användbar. Vi går igenom hur du gör för att lyckas skapa affärsvärde av nya tidens valuta.

Just nu sker en omvälvning inom digital handel och en mängd nya tjänster och tekniker med fokus på speed-to-market och flexibilitet kommer till marknaden. I detta webinarie fokuserar vi på möjligheterna runt data. 

Vi går igenom saker som: 

  • Former och kontexter för data
  • Så ska du tänka runt strukturen
  • Processer som får dig att skapa insikter och värde av data

Vem är detta för? 

Detta är ett måste för dig som vill få mer ingående kunskap om nya digitala innovationer och hur du ska nyttja dessa på bästa sätt. Vi tror att du är Chief Digital Officer, E-commerce Manager, Digital Marknadschef, Affärsdriven IT-chef eller VD och vill veta mer om hur du framtidssäkrar affären med hjälp av den senaste teknologin.

Del 2 i vår serie Commerce Tech for Tomorrow

Detta är den andra delen i en serie där vi utifrån ett affärsperspektiv går igenom hur du kan skapa värde av nya digitala innovationer. Du hittar övriga delar i serien här.

Webinar

Arrangerades: 29 september 2017

Längd: 30 minuter

Se webinarie

Arrangörer

Denna kurs arrangeras av Dan Andersson och Andreas Wellén. Med 20 års samlad erfarenhet av e-handel och digital utveckling kommer de utifrån ett affärsperspektiv lotsa dig igenom några av de viktigaste tekniska innovationerna att investera i för att framtidssäkra affären. 
 
dan_andersson_round

Senior digital strategist
 
Head of Technology and tech wizard

Commerce Tech for Tomorrow

Detta är den första delen i vår serie Commerce Tech for Tomorrow där vi utifrån ett affärsperspektiv går igenom de omvälvande förändringar som sker inom tekniklandskapet för digital handel just nu. Vi berättar hur du kan dra nytta av tekniska innovationer för att skaffa affärsmässiga fördelar och sätta dig i förarsätet av den tekniska utvecklingen.

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down