boka DEMO

Boka en demo av censhare

Planera, hantera, distribuera och optimera konsekvent kommunikation och kundinteraktioner över alla kanaler i en central plattform!

Censhare är en av marknadens mest nydanande plattformar inom Marketing & Digital Experience. Med cenhare får du ett smidigt verktyg för att säkra konsekvent kommunikation i alla kanaler via en central plattform.

I en vardag där marknadsavdelningen tar allt närmare steg mot att bli ett fullskaligt mediehus skapas helt nya utmaningar för medarbetarna. Med hjälp av censhare säkrar vi att marknadsförare kan planera, hantera, distribuera och optimera konsekvent kommunikation och kundinteraktioner över alla kanaler, både digitala och analoga, via en central plattform.

Kontakta oss idag så bokar vi en tid för att visa hur censhare kan underlätta vardagen för din marknadsavdelning. 

Kontaktperson

Tobias Hammarstrand, strategisk rådgivare, iStone


Tobias-hammarstrand (1).jpgTobias har lång erfarenhet av att arbeta med innehållsproduktionen tillsammans med marknadsavdelningar. Idag är han strategisk rådgivare till några av världens största bolag med innehåll som ska distribueras på en global marknad. 
 

Ta kontakt idag!

 

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down