Tjänst

Unified Commerce Bootcamp

Bana väg för en sömlös kundupplevelse

Under en Unified Commerce Bootcamp hjälper vi er identifiera vad som krävs för att skapa en sömlös upplevelse för era kunder.

Dagens affärslandskap kräver att företag omvärderar synen på sin affär. Aktörer som fokuserar på hög kundnöjdhet ökar sin konkurrenskraft och en central del i deras arbete är att skapa en relevant och sömlös kundupplevelse i alla kanaler.

Hur man når dit beror på en rad faktorer som affärsmodell, kundbehov, existerande digital infrastruktur etc. och påverkar hela organisationen. De största fallgroparna är att man inte har förberett sig på förändringsresan och att organisationen inte har samsyn kring vad den innebär för företagets olika avdelningar och hur de kommer påverka varandra. Under vår bootcamp säkrar vi att ni minimerar risken att hamna i dessa fallgropar.

Denna tjänst är speciellt utformad för att på så snabb tid som möjligt komma så långt som möjligt, gällande förståelse och förankring av konceptet. Därav namnet bootcamp.

Detta får ni ut av en bootcamp:

  • Säkerställ att hela organisationen har en gemensam målbild av Unified Commerce
  • Förståelse och förankring av Unified Commerce i alla avdelningar
  • Övergripande roadmap och förslag på digital infrastruktur som ni behöver förändra/komplettera med för att lyckas

Efter avslutad bootcamp kommer din organisation ha mognat i sin syn på vad Unified Commerce kan vara för er och hur det påverkar olika avdelningar. Utgå ifrån att nyckelpersoner på organisationen behöver samlas i 5-6 workshops för att diskutera de mest centrala delarna inom Unified Commerce.

Vem passar denna tjänst för?

Boka denna bootcamp om du vill skapa förståelse för vad en satsning på Unified Commerce skulle innebära för din organisation och skapa rätt förutsättningar för att lyckas. Ni kommer få större förståelse för vilka steg ni måste ta och vad insatsen är.

Hör av dig så pratar vi mer om upplägget och bollar lite kring hur vi kan assistera er i att skapa en sömlös upplevelse för er kund.

Jag vill veta mer!

ANNIE BJÖRK

Digital Commerce specialist

Vill du veta mer?

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down