<img src="https://secure.leadforensics.com/133892.png" alt="" style="display:none;">
PRENUMERATION

Den digitala dinosaurien - Rainbow

Häng med - Är du en digital dinosaurie?

En digital dinosaurie - vad är det? Är det du?

Vi har intervjuat en rad intressanta personer om hur de ser på uttrycket - "En digital dinosaurie". Någon har svarat - "Jag är mer mån om att säkerställa att jag undviker att bli en digital dinosaurie, även om det är såklart kul om arkeologerna hittar spår av mig i all framtid".

De flesta av de personer som vi har pratat och pratar med inom ämnet har gjort en gedigen resa inom olika områden och kommer från olika branscher, allt från livsmedelsindustrin, medtech till traditionell tillverkning. En resväska fylld med det manuella hantverket till att transformeras om till det digitala.

Vi kan lova dig, du kommer inte att bli besviken!

Registrera dig till vår serie - Rainbow - Den Digitala Dinosaurien -  redan idag. Då kan du ta del av bloggar, poddar och videos.
 

Välkommen!

Vill du veta mer?

Kontakta Dzenan Bakalbasic

 

Prenumeration

Anmäl dig
i formuläret

right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down